Anasayfa /  Teknoloji

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma nasıl yapılır?

Sosyal medya uygulamalarının hayatımızda yer edinmiş olması, çeşitli yarışlara sahne oluyor. Kişiler, kendilerini bir başkasından üstün görebilme amacıyla çeşitli hilelere başvurabiliyor ya da takipçi satın alabiliyor.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 14:33

Sosyal medya uygulamalarının hayatımızda yer edinmiş olması, çeşitli yarışlara sahne oluyor. Kişiler, kendilerini bir başkasından üstün görebilme amacıyla çeşitli hilelere başvurabiliyor ya da takipçi satın alabiliyor.

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya paylaşım platformu Instagram'da düşük takipçi sayısı olanlar, aşağıdaki adımları izleyerek kısa süre içinde takipçi kazanabilir. Çeşitli hilelere başvurarak hesabınızın güvenliğini riske atmak istemiyorsanız, bu adımları uygulayarak takipçi sayınızı artırabilirsiniz.

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma yöntemleri - Sayfa 2

ETİKETLERİ YERİNDE VE SIKLIKLA KULLANIN

Etiketleri insanların arama yapacağı bir şekilde eklerseniz ve hesabınız gizli değilse insanların önlerine çıkabilirsiniz. Bu da daha çok kişinin sizi görmesi anlamına gelir ve takipçi sayınızın artmasına neden olur.

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma yöntemleri - Sayfa 3

FARKLI OLUN

İçeriklerinizde özgün olmalısınız. Instagram'ın keşfet bölümünde çıkmak için herkesin yaptığı şeylerden kaçınmaya bakın.

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma yöntemleri - Sayfa 4

AÇIKLAMALARA ÖZEN GÖSTERİN

Paylaştığınız fotoğrafların altına açıklama ekleyin. Açıklama eklerken de fotoğrafın konusunu özetliyormuş gibi yazın.

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma yöntemleri - Sayfa 5

FOTOĞRAFLARINIZI AYDINLATIN

Aydınlatma, fotoğrafın kusursuzluğunu sağlayan önemli bir faktördür. Dolayısıyla fotoğrafı çekmeden önce ortamın ışığına, mekanın özelliklerine, fotoğrafın çekileceği zamana dikkat edin. Kaliteli fotoğraflar, takipçi sayısını artırmak için önemli bir faktördür

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma yöntemleri - Sayfa 6

FOTOĞRAF AÇINIZA DİKKAT EDİN

İyi bir selfie için telefonunuzun ön kamerasını yukarıdan aşağıya bakacak şekilde konumlandırmalısınız. Ancak fotoğrafı çekerken doğru açıyı yakalamak biraz vaktinizi alabilir.

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma yöntemleri - Sayfa 7

AKTİF PAYLAŞIM YAPIN

İstikrarlı bir şekilde fotoğraf paylaşırsanız, paylaştığınız fotoğraflar daha fazla kişiye ulaşır bu da takipçi sayınızı artırmada önemli bir rol oynar.

Instagram'da hilesiz ve basit takipçi kazanma yöntemleri - Sayfa 8

HİKAYE PAYLAŞIN

Paylaştığınız süre itibariyle 24 saat boyunca görünebilen hikaye kısmına düzenli olarak fotoğraf atın. Bu şekilde keşfette hikaye kısmında görünebilirsiniz.


Yorumlar