Anasayfa /  Foto Galeri

İnsanları en çok nerede cinsel ilişkiye girmek heyecanlandırıyor?

İnsanları en çok nerede cinsel ilişkiye girmek heyecanlandırıyor? Ülkelere göre en çok seks yapılan halka açık alanlar nereler? Superdrug’s Online Doctor sitesinin Amerikalılar ve Avrupalılar arasında yaptığı anket cinsel fantezinin boyutlarını gözler önüne serdi.

İnsanları en çok nerede cinsel ilişkiye girmek heyecanlandırıyor? - Sayfa 1

İnsanları en çok nerede cinsel ilişkiye girmek heyecanlandırıyor? Superdrug’s Online Doctor sitesinin Amerikalılar ve Avrupalılar arasında yaptığı anket cinsel fantezinin boyutlarını gözler önüne serdi.İnsanların en çok cinsel ilişkiye girdiği açık yerler arasında ilk sırayı parklar alıyor. Görünüşe göre halka açık yerlerde sevişmekten hoşlananlar için doğa bir afrodizyak görevi görüyor.

İnsanları en çok nerede cinsel ilişkiye girmek heyecanlandırıyor? - Sayfa 2

%16.8Plaj: %13Umumi tuvaletler: %9.4Otopark: %9.1İşyeri: %7Giyinme kabini: %5.4Havuz: %5.1 Yürüyüş yolu: %4.9 Sinema: %4.8Sokak arası: %3.1Jakuzi: %3.1Bar: %3Sauna: %2.9Boş sınıf: %2.4Asansör: %2.3

İnsanları en çok nerede cinsel ilişkiye girmek heyecanlandırıyor? - Sayfa 3

Anket sonuçları ülkelere göre ayrıldığında ABD, Britanya, Hollanda, Almanya, Avusturya Fransa ve Romanya’da ilk sıra değişmiyor. Portekiz, İtalya ve İspanya’da sevişmek için en çok tercih edilen halka açık yerlerde ilk sırada plaj geliyor.

İnsanları en çok nerede cinsel ilişkiye girmek heyecanlandırıyor? - Sayfa 4

Belçikalılar otoparkı tercih ederken Polonyalılar sinemada sevişmekten hoşlanıyor.
“Halka açık yerlerde seks yapma fikri sizi heyecanlandırıyor mu?” sorusuna kadınların %43.8’i evet derken erkeklerde bu oran %56.4.