Anasayfa /  Spor

İngiltere şov yaptı! İngiltere 6-1 Panama maç özeti izle

Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Panama ile karşılaşan İngiltere, zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet aldı ve sahadan 6-1'lik skorla ayrıldı. Dakikalar 78'i gösterirken Felipe Baloy attığı gol ile Panama'nın Dünya Kupası tarihinde ilk golünü kaydeden isim oldu...

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2018 17:50

Dünya Kupası G Grubu'nun favorilerinden İngiltere, Panama ile oynadığı maçtan 6-1'lik galibiyetle ayrılarak rahat bir galibiyet elde etmeyi başardı.

Maçın henüz 8. dakikasında Kieren Trippier’in asisti ile John Stones İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi .Dakikalar 22’yi gösterirken Harry Kane penaltı vuruşunu gole çevirince İngiltere’yi 2-0 öne geçirdi. Kane’nin attığı golün 14 dakika sonrası dakikalar 36’yı gösterirken sahneye Jesse Lingard çıktı ve attığı harika gol skoru 3-0’a taşıyan isim oldu.

Dakikalar bu kez 40’ı gösterirken maçın yıldızlarından biri olan John Stones kendisinin 2 takımının 4. golünü atarak farkı 4’e çıkaran isim oldu. Tam ilk yarı bitmek üzereyken İngiltere’nin golcü ismi Kane dakikalar 45’i gösterirken bir kez daha penaltı noktasındaki yerini aldı ve skoru 5-0’ıa taşıyan isim olurken maçın ilk yarısınında skorunu belirlemiş oldu.

Dakikalar 78’i gösterirken tarihlerinde ilk kez Dünya Kupası sahnesinde yer alan Panama, Felipe Baloy’un attığı gol ile tarihi bir an yaşadı ve Dünya Kupası tarihlerinde attıkları ilk golü buldular…

Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca İngiltere sahadan 6-1 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonucun ardından İngiltere puanını 6 yaparken puansız Panama son sırada yer aldı. İngiltere gruptaki son maçını Belçika ile, Tunus ise Panama ile oynayacak.

2018 DÜNYA KUPASI İNGİLTERE - PANAMA MAÇ ÖZETİ İZLE


Etiketler panama
Yorumlar