Anasayfa /  Foto Galeri

İndirim günleri yaklaşıyor

Alışveriş için çok özel ve büyük indirimlerin olacağı muhteşem günler yaklaştı. 11 Kasım'da Bekarlar Günü, 29 Kasım'da Muhteşem Cuma ve 2 Aralık'ta Siber Pazartesi indirimleri yaşanacak.

İndirim günleri yaklaşıyor - Sayfa 1

Elektronik ticarette ve perakendede beklenen indirim dönemleri yaklaşıyor. Black Friday yani Muhteşem Cuma, Cyber Monday yani Siber Pazartesi ve Bekarlar Günü. Bütün dünyanın çok büyük indirimler için dört gözle beklediği bu günler ülkemizde de büyük ilgi görüyor. 

İndirim günleri yaklaşıyor - Sayfa 2

Tüketiciler şimdiden ihtiyaç listelerini yaparak bu günlere hazırlık yapıyor. 11 Kasım’da Bekarlar Günü, 29 Kasım’da Muhteşem Cuma ve 2 Aralık’ta Siber Pazartesi’yi kutlayacağız. Bu yıl 29 Kasım’da gerçekleşecek olan Muhteşem Cuma ile birçok üründe cazip indirimlerin gündeme gelecek. Hatta bazı firmaların indirimlerini 2 Aralık’taki Siber Pazartesi’ye kadar devam ettirmesi bekleniyor.

İndirim günleri yaklaşıyor - Sayfa 3

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, bu üç özel günün hem geleneksel perakende hem de e-ticaret tarafında önemli talep artışı getireceğini belirterek, “Birçok marka hazırlıklara şimdiden başladı. İlk 11.11 tarihli Bekarlar Günü var. 

İndirim günleri yaklaşıyor - Sayfa 4

E-ticaret sitelerinde satışlarda en az yüzde yüzlük artışlar bekleniyor. Çoğu firma geçen yılki rakamları ikiye katlama hedefinde. Pek çok marka stoklarını eritmek ve seri sonu ürünlerini satmak için böyle günleri fırsat olarak görüyor. Önemli oranda indirimler sunuyorlar” dedi.