Anasayfa /  Foto Galeri

İnanılmaz değişim! Erkekleri kıskandıran 'Kaslı Barbie'

İnanılmaz değişim! Erkekleri kıskandıran 'Kaslı Barbie' - Sayfa 1

İnanılmaz değişim! Erkekleri kıskandıran 'Kaslı Barbie'

İnanılmaz değişim! Erkekleri kıskandıran 'Kaslı Barbie' - Sayfa 2

Güney Koreli Yeon Woo Jhi, vücut geliştirme sporuna başladıktan sonra büyük bir değişim geçirdi. Takipçilerinin Yeon Woo Jhi'yi bu kadar çok sevmelerinin bir diğer nedeni de kaslı vücudunun yanında yüz güzelliğine sahip olması... Genç kadın bu nedenle "Kaslı Barbie" olarak da tanınıyor.

İnanılmaz değişim! Erkekleri kıskandıran 'Kaslı Barbie' - Sayfa 3

Zengin sporu olarak bilinen vücut geliştirmede erkeklerin kaslı ve fit fiziğe sahip olduklarını biliriz. Kadınlarda nispeten gördüğümüz kaslı vücuda bir örnek Güney Kore'den geldi. Vücut geliştirme sporcusu Güney Koreli Yeon Woo Jhi , vücut geliştirme sporuna başladıktan sonra büyük bir değişim geçiren Koreli genç kadın sosyal medyada da oldukça popüler olmaya başladı.

İnanılmaz değişim! Erkekleri kıskandıran 'Kaslı Barbie' - Sayfa 4

Erkekleri bile imrendiren vücudun sahibi Yeon Woo Jhi için spor yapmak tam bir tutku. Güney Koreli Yeon Woo Jhi'in vücut geliştirme sporuna merak saldıktan sonra tanınamaz hale geldi. Cross-fit ve ağırlık çalışarak kaslı bir vücut elde eden sporcu, Instagram'da kısa bir sürede 131 bin takipçiye ulaştı ve kendisine büyük bir hayran kitlesi yarattı.