Anasayfa /  Foto Galeri

İmamoğlu'nu şoke edecek kar yağışı anketi!

İstanbul'u etkisi altına alan ve hayatı felç eden yoğun kar yağışıyla ilgili Areda Survey vatandaşın nabzının tuttu.

İmamoğlu'nu şoke edecek kar yağışı anketi! - Sayfa 1

Araştırma şirketi Areda Survey, İstanbul’daki yoğun kar yağışının ardından dikkat çekici bir araştırma gerçekleştirdi. Haber7.com Yayın Koordinatörü İbrahim Günay’ın anket sonuçları köşesine taşıdı. İbrahim Günay, ‘Kar yağışı sonrası ilk ankette Ekrem İmamoğlu’na şok! İşte İBB’nin karnesi’ başlıklı köşe yazında şu bilgileri aktardı:

İmamoğlu'nu şoke edecek kar yağışı anketi! - Sayfa 2

İstanbul'a yıllar sonra yağan ilk ciddi kar sonrası İBB'nin sınıfta kalmış olması gündemdeki yerini koruyor. O sıkıntıları yaşayanlardan biri de bendim. Şirinevler metrobüs durağında ayaklarımız çamurlu kar suyu içinde yarım saat boyunca üst geçidi çıkmaya çalışırken, vatandaşın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sitemine defalarca şahit oldum. Evet ortada herkesi kabul ettiği bir gerçek var ki İBB bu süreci berbat yönetti. Aslında yönetmeye çalışmasa belki de "her şey çok daha güzel" olabilirdi.

İmamoğlu'nu şoke edecek kar yağışı anketi! - Sayfa 3

Kulağımda yankılanan sitem ve pişmanlık dolu sözlerden sonra, aklıma ister istemez "Acaba gerçekten vatandaş İmamoğlu'na oy verdiğine pişman oldu mu?" sorusu takıldı. 

İmamoğlu'nu şoke edecek kar yağışı anketi! - Sayfa 4

Sıcağı sıcağına sorularımı Areda-Survey Genel Müdürü Yusuf Akın'a yönelttim. Yusuf Bey, sağ olsun beni kırmadı ve bize özel hızlı bir teknik kullanarak aklımızdaki sorularla ilgili bir anket düzenledi.