Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İLKSAN 2019 Yılı 4857 Kanununa Dayalı Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

İLKSAN 2019 yılı 4857 kanununa dayalı olarak sözleşmeli personel alımı yayınladı. Başvuracaklar için süreç başlamış olup 15 Şubat 2019 bitimine kadar devam edecektir.

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 20:39

Başvuracak adaylar Adalet Meslek Yüksekokullarından veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak. 

Yapılan inceleme ve soruşturma sonunda, personel olmalarına engel bir durumu bulunmamak. 2018 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı P93 (Önlisans) puan türünden en az 75 puan almış olmak. 

İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak ve M.E.B onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak veya öğrenimi sırasında zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersini almış olmak ve bu hususu resmi olarak belgelemek. T.C. Vatandaşı ve erkek olmak. Tercihen Bilgi ve Belge Yönetimi Sertifikasına sahip olmak.

Başvuruda istenen belgeler; KPSS Sınav Sonuç Belgesi. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. Özgeçmişi. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ya da Başvuru Sırasında Kurumca Onaylanacak Örneği (Posta ile gönderimlerde mülakat esnasında kuruma onaylatılabilir.) Askerlik Durum Belgesi (Muaf olanlar bakımından muafiyet belgesi) Adli Sicil Belgesi. İLKSAN iş talep formu olması gerekmektedir.

Başvuru tarihi ve şekli: Başvuruda bulunacak adayların, İLKSAN Genel Müdürlüğünün intenet adresinde adaylar için yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen belgelerle birlikte 15 Şubat 2019 günü saat 17:00’ye kadar Demirkapı Sokak No:24 06340  Demirlibahçe - MAMAK / ANKARA adresine şahsen teslim etmeleri veya kargo ile göndermeleri gerekmektedir.

İLKSAN başvuru ilan kılavuzu için tıklayın


Yorumlar