Anasayfa /  Foto Galeri

İlginç konuları ve ateşli sahneleriyle 12 Erotik netflix dizisi!

Netflix, artık neredeyse herkesin hayatında olan ve farklı içerik seçenekleri sayesinde bağımlılık yaratan bir platform. Bu nedenle binlerce içerik arasında doğru film ya da diziyi seçmek de oldukça zor. Netflix’in en sevilen yapımlarından bazıları erotik sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitliyor. Biz de hem Netflix dizileri denince akla gelen hem de erotik sahneleriyle beğeni toplayan dizileri sizler için derledik. Elbette her biri konusuyla bambaşka ve sürükleyici bir hikaye sunuyor…

İlginç konuları ve ateşli sahneleriyle  12 Erotik netflix dizisi! - Sayfa 1

1. What If (2019)

Başrolünde Renee Zellweger’ın yer aldığı dizi, idealist bir bilim insanı olan Anne’nin tıbbi teknoloji startup’ı için çaresizce kaynak ararken esrarengiz bir yatırımcı ile korkunç bir anlaşma yapmasını ve bu kararın doğurduğu sonuçları anlatıyor.

Oldukça sürükleyici bir hikayeye sahip olan What If aynı zamanda erotik sahneleriyle konuşuluyor.

İlginç konuları ve ateşli sahneleriyle  12 Erotik netflix dizisi! - Sayfa 2

2. Sex Education (2019)

Annesi seks terapisti olan lise çağındaki asosyal genç Otis Milburn, okuldakilere cinsellik hakkında bilgi vererek popülerliğini arttırır.

Yakın arkadaşı Maeve ile birlikte gizli bir seks terapisi kliniği kuran Otis, burada arkadaşlarının cinsellikle ilgili sorunlarını yanıtlar.

Bu esnada izleyiciye siber zorbalık, lgbti+ bireylere yapılan fiziksel, duygusal ve psikolojik zorbalık gibi konular da başarılı bir şekilde yansıtılır.

İlginç konuları ve ateşli sahneleriyle  12 Erotik netflix dizisi! - Sayfa 3

3. Bitter Daisies (2018)

İspanya yapımı dizi herkesin birbirini tanıdığı küçük bir kasabada küçük bir kızın kaybolmasıyla açılan soruşturmayı ve soruşturmayı yürütmesi için görevlendirilen Rosa Vargas’ın görevlendirilmesini anlatıyor.

Rosa Vargas soruşturma sırasında kasabada işlenen bir dizi kadın cinayetini ortaya çıkarırken bu cinayetlerin arkasındaki sırrın peşine düşüyor.

İlginç konuları ve ateşli sahneleriyle  12 Erotik netflix dizisi! - Sayfa 4

4. Perfume (2018)

Patrick Süskind’in Koku kitabından uyarlanan Koku filmine çok benzeyen ancak olay örgüsüyle filmden ayrışan mini dizi bir kadın cesedinin bulunmasıyla başlıyor.

Daha sonra ölen kadının liseden arkadaşları olan ve aralarında büyük bir gizemin aşikar olduğu diğer karakterlerle tanışıyor seyirci.

Erotik sahnelerle yoğunluğu artan heyecanlı dizi son bölüme kadar gizemini koruyor.