Anasayfa /  Foto Galeri

İkinci kez aldatılan İrem Derici'den Belevi’ye şok gönderme! Sefil hayatının geri kalanında…

İrem Derici ikinci kez aldatıldı! Daha önce ihanet nedeniyle ayrılan ünlü çift, yine ihanet nedeniyle ilişkilerini sonlandırdı. Ünlü şarkıcı Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. İrem Derici Cem Belevi'ye sosyal medyadan ağır sözler söyledi. İşte İrem Dericinin olay paylaşımı...

İkinci kez aldatılan İrem Derici'den Belevi’ye şok gönderme! Sefil hayatının geri kalanında… - Sayfa 1

İrem Derici çok aşık olduğunu her fırsatta söylediği Cem Belevi tarafından yine aldatıldığı iddiasıyla gündeme geldi. İrem Derici kendisini Nergis Nesrullayeva ile aldatan Cem Belevi'ye sosyal medyadan ağır sözler söyledi. Belevi'nin daha önce de Bircan Bali ile Derici'yi aldattığı iddia edilmişti.

İkinci kez aldatılan İrem Derici'den Belevi’ye şok gönderme! Sefil hayatının geri kalanında… - Sayfa 2

Daha önce meslektaşı Cem Belevi'nin ihanetini affederek ilişkisine ikinci kez şans tanıyan İrem Derici'nin yine aldatıldığı konuşuluyor. Ayrılık sonrası Derici, eski sevgilisine zehir zemberek sözler sarf etti

İkinci kez aldatılan İrem Derici'den Belevi’ye şok gönderme! Sefil hayatının geri kalanında… - Sayfa 3

Şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, geçtiğimiz mart ayında Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a gitmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili, tatilde ilişkilerini bir kez daha sonlandırmıştı. 

İkinci kez aldatılan İrem Derici'den Belevi’ye şok gönderme! Sefil hayatının geri kalanında… - Sayfa 4

'İHANET' İDDİASI

Belevi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Cem Belevi'nin, Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ileri sürüldü.