Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İki şehir hastanesine çok sayıda personel alımı

Türkiye genelindeki özel hastanelere ve inşaatı devam eden ve tamamlanan şehir hastanesine çok sayıda idari ve hasta hizmetlerinde görevlendirilecek personeller alınacak. Başvuru şartları haberimizde..

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2020 15:50

İŞKUR üzerinden hastanelere yeni personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. Ülke genelindeki 13 hastane için yapılacak alımlara ait detayları aktarıyoruz. Diğer yandan İstanbul ve Bursa ili Şehir Hastanelerine inşaatları devam eden birimler ile hasta tedavisine açılan bölümlerinde görevlendirilecek.

İSTANBUL VE BURSA ŞEHİR HASTANESİ;

Roche Diagnostics Turkey A.Ş. İş İlanlarında 10 farklı kadroda alımlar yapacak. Bilgi işlem sorumluları, lojistik ve depo görevlisi alımları, kalite sorumlusu alımları, teknik servis görevlisi, laboratuvar teknisyeni, senior product manager kadrosundaki alımlar ile birilikte 10 farklı alandaki alımlar yanı sıra Bursa Şehir hastanesine de genel başvurular alınıyor. //bit.ly/2VJPuS0

HASTANELERE SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Antalya, İzmir, Hatay, Eskişehir, Bursa, Kırşehir, Kocaeli, Aydın, İstanbul, Kırıkkale, Ankara, Gaziantep illerindeki özel hastanelerde görevlendirilmek üzere hemşire, beden işçisi, büro memuru, çağrı merkezi görevlisi, diş hekimi, teknik servis personeli, eczaneci, hekim pratisyen, yazılım mühendisi, hasta kabul görevlisi ve son olarak ebe kadrolarındaki alımlar için istihdamlar sağlayacak. Lise, ön lisans ya da lisans mezunu adaylar bu alımlarda tecrübe şartı olmadan yanı sıra daha önce başvuru yaptıkları alanlarda iş tecrübesi olmaları şartı ile başvuru yapabilirler. İlan numaralarına aşağıdan erişebilirsiniz.

PERSONEL ALIMI YAPACAK HASTANELER; Kemer Medical Center Tur-Med Hastane, Antalya Yaşam Hastaneleri, Özel Hatay İhtisas, Adem Çelik Hastane Hizmetleri, Özel Çankaya Yaşam Hastanesi, Aplus Hastane , Özel Ahi Sağlık Hizmetleri, Özel Palmiye Hastanesi, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi , Özel Gebze Doğa, Medicana Hastane İşletmeciliği, Medicalpark

Yorumlar