Anasayfa /  Medya

İki kardeş 50 yıl aradan sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kavuştu!

50 yıldır haber alamadığı kardeşinin hayatta olup olmadığını öğrenmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Mustafa Karataş'ın kardeş hasreti sona erdi. Yarım asırdan sonra Müge Anlı ve ekibi Karataş'a müjdeli haberi verdi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2019 15:07

1969 yılında Kocaeli’den Avustralya’ya aşçı olarak çalışmaya giden 25 yaşındaki Emin Akgül’den 50 yıldır haber alınamıyordu. Akgül’ün kardeşi Mustafa Karataş ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kardeşinin bulunmasını istedi. Müge Anlı ve ekibinden müjdeli haber dün geldi. Kayıp kardeşe 50 yıl sonra ulaşıldı. Buluşma sırasında ise duygu dolu anlar yaşandı.

Kocaelide yaşayan Mustafa Karataş 50 yıldır haber alamadığı kardeşi Emin Akgül aramak için Müge Anlı'nın programına başvurdu.

75 yaşında olan Emin Akgün 1969 yılında devlet desteği ile Kocaeli’den Avustralya’ya aşçı olarak çalışmaya gitmiş. Avustralya gittikten sonra bir kaç tane mektup yazan Emin bey 1970 yılından sonra tamamen bağlanatısını koparmış.

Anneden bir babadan ayrı olan 2 kardeşin başka kardeşleri de yok. Annesi Münevver hanım konsolosluğa başvuruyor oğlunu bulamak için ama hiç bir sonuca ulaşmıyor. Daha sonra ise anne oğlunu bulamadan hayatını kaybediyor.

105 yaşındaki teyzenin ısrarlarıyla programa katılan Mustafa Karataş Müge Anlı ve ekibi sayesinde 50 yıldır bulamadığı kardeşine kavuştu.

50 YIL SONRA İLK KEZ GÖRÜŞTÜLER Müge Anlı’nın ekibi 50 yıldır ortalarda olmayan Emin Akgül'e ulaştı. Canlı bağlantı ile ATV stüdyolarına bağlanan Emin Akgül, kardeşi Mustafa Karadaş ile 50 yıl sonra ilk kez görüştü.

Görüşme sırasında stüdyoda ve ekran başındakiler duygusal anlar yaşadı. Akgül’ün kardeşiyle kucaklaşmak için Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.


Yorumlar