Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İki İlde Bulunan Şehir Hastanelerine 9 Farklı Pozisyon İçin Personel Alımı Yapılacak

Ankara'da yer alan Bilkent Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi bünyesine yapılacak olan alımlarda 9 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleşecek.

Abone ol
Abone ol 09 Nisan 2019 21:39

Personel alım ilanları Kariyer siteleri üzerinden adaylara duyuruldu. Bu konuda yapılan açıklamada ise alımların şehir hastanesi bünyesinde görevlendirilecek.

Bu çerçevede ilan metinlerinde yer alan kadrolar şehirlere göre şu şekilde,

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi için yayımlanan ilanda yer alan açık kadrolar; Dezenfeksiyon Elemanı, Sterilizasyon Ünitesi Elemanı, İnsan Kaynakları ve Ön Muhasebe ile Sterilizasyon Ünitesi Lojistik Elemanı

Bursa Şehir Hastanesi için yayımlanan ilanda yer alan açık kadrolar; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Radyoloji Teknikeri, Tıbbi Raportör, Saç Ekim Hemşiresi, Genel Başvuru

BAŞVURU KOŞULLARI

Bu genel koşullar adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu olmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması gibi koşullar bulunmakta.

Bunun yanında adaylardan ayrıca hastane ortamında çalışma konusunda bazı özel şartlar isteniyor. Bu şartlar ise Hasta memnuniyetine önem veren, Sonuç ve çözüm odaklı, Hasta odaklı çalışmayı ilke edinmiş, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,  Sorumluluk sahibi, disiplinli, sabırlı, Yoğun ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, Kendisini geliştirmeye ve öğrenmeye meraklı, Planlı çalışma ve iş takibi becerileri gelişmiş, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet eden veya edebilecek olan.

KADROLARA GÖRE ÖZEL KOŞULLAR

Dezenfeksiyon Elemanı: Temizlik alanında tecrübe sahibi Kişiler arası iletişimi kuvvetli, Prezentabl, En az lise mezunu, Tercihen Sağlık Meslek Lisesi mezunu.

Sterilizasyon Ünitesi Lojistik Elemanı: Prezentabl, Sağlık mezunu, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek Erkek ve en az lise mezunu.

İnsan Kaynakları ve Ön Muhasebe: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun. İnsan Kaynakları işe alım, bordro, özlük işleri ve diğer fonksiyonlarında deneyimli, MS Office programlarına hakim Personel Özlük İşlemleri ve Bordro süreçlerinde bilgi ve deneyim sahibi.

Sterilizasyon Ünitesi Elemanı: Kişiler arası iletişimi kuvvetli, Prezentabl, Tercihen sağlık mezunu, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı: Tam zamanlı kadrolu çalışacak, Tıp Fakültelerinin ilgili alanlarından mezun, Branşındaki bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, Yeni mezun veya mecburi hizmetini tamamlamış.

Radyoloji Teknikeri: Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji ya da Sağlık Meslek Yüksek Okullarının Radyoloji (Tıbbi Görüntüleme Teknikleri) Bölümü mezunu, Tercihen alanında en az 1 yıl deneyim sahibi, MR, Tomografi ,X-Ray ve Mamografi konusunda tecrübeli.

Tıbbi Raportör: Üniversitelerin Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümlerinden mezun, Klavyesi hızlı Ekip çalışmasına yatkın.

Saç Ekim Hemşiresi: Lise veya Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik, Ameliyathane Hizmetleri veya Anestezi bölümü mezunu, Saç alımı ve ekimi alanında çalışabilecek.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Şehir hastaneleri için yayımlanan ilanlar kariyer siteleri üzerinden adaylara duyurulduğundan adaylar başvurularını bu kariyer siteleri üzerinden yapabilecekler.

İlanlara ulaşamak için;

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ilanları için tıklayın

Bursa Şehir Hastanesi ilanları için tıklayın


Yorumlar