Anasayfa /  Foto Galeri

İğrenç olay! 2 yaşındaki çocuğu banyo yaptırma bahanesiyle istismar etti

Uşak'ta mide bulandıran bir olay meydana geldi. Sosyal medyadan tanıştığı sevgilisi hem oğluna hem kendine dehşeti yaşattı. 2 yaşındaki bebeği istismar etti.

İğrenç olay! 2 yaşındaki çocuğu banyo yaptırma bahanesiyle istismar etti - Sayfa 1

Uşak'ta Ceylan Tandiş ile sosyal medya üzerinden tanışıp gönül ilişkisi yaşayan Yaşar Ercan genç kadının 2 yaşındaki bebeğine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Yoğun bakıma alınan minik bebeğin hayati tehlikesi devam ediyor. Anne Ceylan Tandiş'in şikayeti üzerine gözaltına alınan tecavüzcü Yaşar Ercan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İğrenç olay! 2 yaşındaki çocuğu banyo yaptırma bahanesiyle istismar etti - Sayfa 2

Ceylan Tandiş yaşadıklarını anlattı. Tandiş "Oğlumu sürekli banyoya yıkamaya götürüyordu. Son seferde çocuk baygın halde getirdi. Hastaneye götürdüm, doktor fark etti. Şikayetçi oldum. Daha önceden de 16 kaydı varmış" dedi.

İğrenç olay! 2 yaşındaki çocuğu banyo yaptırma bahanesiyle istismar etti - Sayfa 3

İzmir'de ikamet eden ve 1 çocuk annesi 26 yaşındaki Ceylan Tandiş 2 buçuk yıl önce evlendiği eşi ile sorunlar yaşayınca 1.5 yıl önce annesinin yanına taşındı. Tandiş bir süre sonra sosyal medya üzerinden Yaşar Ercan isimli bir kişi ile tanıştı. İddiaya göre sana ve çocuğuna bakarım diyen adama güvenen Ceylan Tandiş, Yaşar E.'nin evine taşındı. 1 ay önce birlikte yaşamaya başladılar. Ne olduysa bundan sonra oldu.

İğrenç olay! 2 yaşındaki çocuğu banyo yaptırma bahanesiyle istismar etti - Sayfa 4

"SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI ADAM DEHŞETİ YAŞATTI"

Yaşadığı süreci SABAH gazetesine anlatan Ceylan Tandiş; "Ben ilk evliliğimi düzenli götüremedim. Eşim bize sahip çıkmadı, ilgilemedi. Çocuğuma bakmadı. Bende annemin yanına taşındım. Annemin de durumu iyi değildi. Bize bakamıyordu. 2 ay önce sosyal medya üzerinden Yaşar isimli bir adamla tanıştım. Bana evlenip boşandığını söyledi. Aramızda gönül ilişkisi oldu. 1 ay önce gelip bizi arabayla aldı Uşak'taki evine götürdü." ifadelerini kullandı.