Anasayfa /  Foto Galeri

İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli'nin gelinliği olay oldu! İşte düğünden kareler...

Dün akşam muhteşem bir düğünle İdo Tatlıses ile hayatını birleştiren Yasemin Şefkatli'nin gelinliği sosyal medya kullanıcıları tarafından hiç beğenilmedi. Güzel modelin gelinliği için "Bu kadar güzel bir kız kendini gelinlikle niye bu hale getirmiş" yorumları yapıldı.

İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli'nin gelinliği olay oldu! İşte düğünden kareler... - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıl aile arasında sade bir törenle nişanlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, dün akşam nikah masasına oturdu. 550 kişinin davetli olduğu düğüne ünlü isimler akın etti

İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli'nin gelinliği olay oldu! İşte düğünden kareler... - Sayfa 2

Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, sonunda muradına erdi. Çift, dün Beşiktaş'taki bir otelde evlenerek, hayatlarını birleştirdi.

İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli'nin gelinliği olay oldu! İşte düğünden kareler... - Sayfa 3

Uzun zamandır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan Yasemin Şefkatli ile İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, dün akşam görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Düğünde 3 farklı gelinlik giyen Şefkatli, tercihleriyle sosyal medyada gündem oldu.

İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli'nin gelinliği olay oldu! İşte düğünden kareler... - Sayfa 4

AİLE POZU

Çift, nikah öncesi aileleriyle birlikte objektif karşısına geçti. Ayşegül Şarlı, Sinan Şefkatli, Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Derya Tuna mutluluk pozu verdi.