Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İçişleri Bakanlığı'ndan memur alımı müjdesi! İşte başvuru şartları...

İçişleri Bakanlığı tarafından personel alımı açıklaması yapıldı. Bakanlık açıklamasına göre, merkez teşkilatında boş bulunan stajyer kontrolör kadrosu için 15 personel alımı yapılacak. Belirlenen okul bölümlerden en az 4 yıllık lisans mezunu olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak öne çıkan şartlardan bazıları...

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2020 11:31

İçişleri Bakanlığı tarafından personel alımı açıklaması yapıldı. Bakanlık açıklamasına göre, merkez teşkilatında boş bulunan stajyer kontrolör kadrosu için 15 personel alımı yapılacak. Belirlenen okul bölümlerden en az 4 yıllık lisans mezunu olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak öne çıkan şartlardan bazıları...

İçişleri Bakanlığı 15 Stajyer Kontrolör alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İçişleri Bakanlı 2020 memur alımı kapsamında, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında (GİH) 15 Stajyer Kontrolör alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KONTROLÖR ALIMI DETAYLARI

İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 15 adet Stajyer Kontrolör kadrosuna 12 - 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Giriş (sözlü) sınavı ile personel alınacağını duyurdu.Kontrolör alımı için başvuru yapacak olan adayların, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olması gerekiyor. Yine başvuru yapacak olan adayların, 35 yaşını doldurmamış olması aranan şartlar arasında yer alıyor.

İçişleri Bakanlığı 15 Stajyer Kontrolör alımı kapsamında KPSS şartı aranıyor. Adayların, Kamu Personel Seçme Sınavı KPSSP9 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURULAR NEREYE VE NASIL YAPILACAK?

Adayların İçişleri Bakanlığı tarafından Yayınlanan 2020 yılı Stajyer Kontrolör Giriş (sözlü) Sınavı İş Talep Formunu doldurması gerekiyor. Başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular, 13 Nisan 2020 tarihinde başlayacak ve 17 Nisan 2020 tarihinde sona erecek. Adayların posta veya şahsen başvuruları değerlendirmeye alınmayacak.

 

Yorumlar