Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı Bünyesine Binlerce Personel Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 10 Nisan 2019 11:28

Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde 13 bin personel alımı yapacağını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 3 bin personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan son askeri personel alım ilanında ise yine İçişleri Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine 445 personel alımı yapılacağı açıklandı.

MSB KKK 13 BİN PERSONEL ALIM İLANI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında 13 Sözleşmeli Er alımı yapılacağı duyuruldu.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine olacağı ve en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabilecekleri açıklandı.

MSB tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan eğitim ve diğer öne çıkan koşullar ise şu şekilde,

Askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış olanlardan, müracaatın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olmak. Yapmamış adayların ise 20 ile 25 yaş aralığında olmaları isteniyor.

EGM 3 BİN PERSONEL ALIM İLANI

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 3 bin bayan polis alımı yapacağını duyurdu. En az 60 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek 2 bin 500 bayan polis alımının yanında kurum ayrıca 70 KPSS puanıyla 500 önlisans mezunu bayan polis alımı yapacak.

24. Dönem POMEM Polis alımı kapsamında yayımlanan ilana 01 Ocak 1990 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak şartını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek.

JANDARMA 445 PERSONEL ALIM İLANI

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan bir duyuruda Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine 445 sözleşmeli muvazzaf personel alımı yapılacağı açıklandı.

Jandarma branşında 248 erkek, 26 bayan, Personel branşında 26 erkek 4 bayan, İkmal branşında 8 erkek bir bayan, Beden Eğitimi Öğretmeni branşında 4 erkek, 1 bayan, Bakım branşında 2 erkek, 1 bayan, İnşaat Mühendisi branşında 3 erkek, İstihkam branşında 8 erkek, Muhabere branşında 11 erkek, Tabip (muvazzaf) branşında 10 erkek, Diş Tabibi (muvazzaf) branşında 2 erkek ve Pilot branşında 60 erkek subay alımı yapacak.


Yorumlar