Anasayfa /  Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı hesabını kapattı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, Fetullah Gülen'e hasretle seslendiği iletiler ortaya çıkınca Twitter hesabını kapattı.

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2021 09:30

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker'in Soylu'ya yönelik iddialarına ilişkin AA muhabirinin AK Partili bakanlara sorduğu soruyu "kahpelik" olarak nitelendirmişti. Ardından adı geçen muhabir, AA tarafından kovulmuştu.

AA muhabiri, bakanların basın toplantısında " AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?" diye sormuştu.

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur ise AA muhabiri Musab Turan'ın kardeşinin Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üyelikten tutuklu ve hâlen cezaevinde olduğunu iddia etti. Bu iddia, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin ağabeyinin FETÖ üyeliğinden cezaevinde olduğunu hatırlattı.

Bu tartışmalar ve ani gelişmelerle Türkiye'nin gündemi çalkalanırken Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan'ın terörist başı Fetullah Gülen'e yönelik "hasret dolu" iletileri ortaya çıktı.

Bu geceki olayların adeta fitili ateşleyen Mazhar Yıldırımhan, "kahpelik" açıklaması yaptığı Twitter hesabını ne olduğu meçhul bir şekilde kapattı.

Yorumlar