Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan müjde! 1200 Bekçi Kadrosu Verilecek ve Polis Sayısı 55 Bine Çıkartılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan müjde! 1200 Bekçi Kadrosu Verilecek ve Polis Sayısı 55 Bine Çıkartılacak! İçişleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de muhtarlar ile bir araya geldi ve bazı açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu muhtarlar ile görüşme sırasında bin iki yüz bekçi istihdamının oluşturulacağının müjdesini aktardı.

Abone ol
Abone ol 11 Haziran 2019 02:16

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan müjde!  1200 Bekçi Kadrosu Verilecek ve Polis Sayısı 55 Bine Çıkartılacak!

İçişleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de muhtarlar ile bir araya geldi ve bazı açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu muhtarlar ile görüşme sırasında bin iki yüz bekçi istihdamının oluşturulacağının müjdesini aktardı.

 

1,200 ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ VERİLECEK!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhtarlar ile bir araya geldi ve bin iki yüz bekçi istihdamının oluşturulacağını dile getirdi. 1,200 çarşı ve mahalle bekçisi alımlarının ne zaman yapılacağı hakkında bir bilgi aktarmadı.

POLİS SAYISI ARTACAK!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çarşı ve mahalle bekçisi alımlarının yanı sıra polis sayısının 55 binin üzerine çıkacağını ve İstanbul ili için Ağustos sonunda 3 bin ile 3 bin 500 polis daha verileceğini açıkladı.

30 YENİ KARAKOL AÇILACAK!

Çarşı ve mahalle bekçisi verilecek ve polis sayısının arttırılmasının yanı sıra 30 yeni karakolun açılacağını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2'si jandarma bölgesinde açılacak bilgisini aktardı. Bin iki yüz bekçi kadrosunun ne zaman verilmesi, polis sayısının ne zaman arttırılacağı ve yeni karakolların ne zaman açılacağı hakkında bir bilgi aktarmadı.




Etiketler Bekçi Kadrosu v
Yorumlar