Anasayfa /  Güncel /  Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! Yarın tüm Türkiye'de tatbikat

İçişleri bakanı süleyman Soylu yarın tüm Türkiye'de tatbikat yapılacağını açıkladı. Bakan Soylu yaptığı açıklamada," Yarın tüm Türkiye'de, okullarda kıymetli bir tatbikatımız var. İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız." ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2022 18:21

İşte İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

Bakan Soylu: Biz sorumlulukları olan milletimiz. Afganistan'a 3. iyilik trenimiz gidiyor. 0-2 yaş grubunda Lübnan'daki çocuklar sütten uzaklar. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu duyunca 'Süleyman Bey bunu hemen çözmemiz lazım" dedi. Lübnan'daki 0-2 yaş grubundaki çocukların süt ihtiyacını ülkemiz karşılayacak. Bangladeş'e de gittik, oradaki manzarayı görmeniz lazım. İdlib'den, Cerablus'a, Filistin'e kadar her tarafla buluşmaya çalışan bir milletin evlatlarıyız. Dünyada en çok yardım yapan ülkeyiz. İdlib'deki her ev bir güneştir, dünyayı aydınlatan. İnşallah yaşarsak sağsak bayramda orada olmak nasip olur.

Pazar günü de Erzurum'daydık. Orada çığ tatbikatı yaptık. İnşallah bundan sonraki tatbikatlarda da bir arada oluruz. İzlerken keyif aldığımız, dört dörtlük bir tatbikat yaptık. Aman Allah'ım, gurur duyabileceğimiz bir tatbikat yaptılar. İnşallah gerçeğine gerek olmaz. Hazırlıklı olmak elbette ki gerekli. 2022 yılını tatbikat yılı olarak ilan etmiştik. Daha çok can kurtarmak, daha çok yaraya merhem olmak. 

Yorumlar