Anasayfa /  Spor

Icardi Galatasaray'da ilk maçına çıktı: Kahveci'den değerlendirme

Galatasaray Konyaspor'u 2-1 yendi bunun üzerine yeni transferlerden yıldız isim Mauro Icardi'nin ilk maçında gösterdiği performans değerlendirmesi de merak konusu oldu. Yorumcu Nihat Kahveci, Icardi için "Topa dokunmadan takımına bu kadar yararlı olan bir forvet az bulunur.'' dedi.

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2022 11:54

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde Konyaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı 2-1'lik skorla Sarı-kırmızılılar kazandı.

Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusu Icardi'nin performası merak konusu oldu. 62. dakikada Gomis'in yerine oyuna giren flaş transferin sahadaki oyunu takımın skoruna yansıdı.

TRT Spor'da Galatasaray - Konyaspor maçını değerlendiren Nihat Kahveci, Mauro Icardi’nin performansını da yorumladı.

Nihat Kahveci, karşılaşma ve yeni transfer Icardi için şunları söyledi:

''Öncelikle keyifli bir maç izledik. Konyaspor, bu maça çıkmadan önce neden lider olduğunu gösteren bir ilk yarı performansı. Galatasaray'da ikinci yarıda kulübe zenginliği ile Okan hocanın hamleleriyle galibiyeti getiren bir performans göstererek liderliği hak etti.

Daha takım oyunu oturmamış Galatasaray için bu galibiyetler çok önemli. Kazanma alışkanlığı diye bir söz vardır. Galatasaray bunu elde etti. Oyuna giren isimler korkutucu. 

Icardi ile ilgili şunu söyleyeyim; Hazır olmadığı belli, Okan hoca son yarım saatte oyuna aldı. Ama topa dokunmadan takımına bu kadar yararlı olan bir forvet az bulunur. Atılan golde oraya gitmesi bozması, diğerinde de Seyiç'e aldırdığı ikinci sarı kart ve kırmızı kart rakibin eksik kalması. Bir forvet oyuncusu topa dokunmadan bu kadar yararlı olur."

Yorumlar