Anasayfa /  Foto Galeri

İbrahim Tatlıses'e ilk eşi Adalet Sara'dan sert yanıt! Babalık vazifesini yapmadı!

brahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı" açıklamasını yapmıştı. Tatlıses'in, bu sözlerinden sonra, Şanlıurfa'da yaşayan ilk eşi Adalet Sara'dan sert tepki geldi. İşte haberin detayları...

İbrahim Tatlıses'e ilk eşi Adalet Sara'dan sert yanıt! Babalık vazifesini yapmadı! - Sayfa 1

Yaklaşık 6 aydır Gülçin Karakaya ile birlikte olan İbrahim Tatlıses, açıklamalarıyla ilk eşi Adalet Sara'nın tepkisini çekti.

İbrahim Tatlıses'e ilk eşi Adalet Sara'dan sert yanıt! Babalık vazifesini yapmadı! - Sayfa 2

Sara, Tatlıses'in, "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı" sözlerine kayıtsız kalmadı. Adalet Sara, İbrahim Tatlıses'in iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses'e ilk eşi Adalet Sara'dan sert yanıt! Babalık vazifesini yapmadı! - Sayfa 3

Şanlıurfa'da yaşayan  Adalet Sara'nın açıklaması şöyle:
"Yapılan röportajda İbrahim Bey’in sadece Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) evliliğinden haberi olduğunu, diğer çocuklarının evliliğinden haberi olmadığını söylemesinin gerçekle hiçbir alakası yoktur. İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Fakat babalık vazifesini ne yazık ki, evliliklerinde yapmadı ve yapamadı.

İbrahim Tatlıses'e ilk eşi Adalet Sara'dan sert yanıt! Babalık vazifesini yapmadı! - Sayfa 4

"BAHANELER BULARAK DÜĞÜNE GELMEDİ"
Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım. İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihine bildirdik. Bahaneler bularak düğüne gelmedi.