Anasayfa /  Foto Galeri

İbrahim Selim'den Selin Şekerci paylaşımı

Temmuz ayından bu yana aşk yaşayan ve ilişkileri dolu dizgin devam eden Selin Şekerci ve sevgilisi İbrahim Selim, zaman zaman verdikleri pozları takipçileriyle de paylaşıyor. Dün birlikte çekilen yeni bir fotoğraflarını yayınlayan oyuncu çift İbrahim Selim, takipçilerini güldürdü.

İbrahim Selim'den Selin Şekerci paylaşımı - Sayfa 1

Yaklaşık dört ay önce sürpriz bir aşka yelken açan Selin Şekerci ile İbrahim Selim, ilk kez Marmaris tatilinde deniz ve güneşin tadını çıkarırken objektiflere yansımıştı.

İbrahim Selim'den Selin Şekerci paylaşımı - Sayfa 2

"KARMAYA TEŞEKKÜRLER" 
Aşkları tam gaz devam eden çiftten Selin Şekerci, birkaç hafta önce 42 yaşına giren sevgilisi İbrahim Selim'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, şu notu düşmüştü:

İbrahim Selim'den Selin Şekerci paylaşımı - Sayfa 3

"İyi ki doğdunuz İbrahim Bey! Benim erkek versiyonumu bana gönderip, çevremdekilere neler çektirdiğimi anlamamı sağlayan karmaya teşekkürler. Umarım uzun yıllarımız olur da bana laf yetiştiremeyeceğin günleri de görürüm."

İbrahim Selim'den Selin Şekerci paylaşımı - Sayfa 4

"Umarım konuşulacak şeylerimiz şimdiki gibi hiç bitmez ve tek derdimiz vır vır susmamaktan geçirdiğimiz uykusuz gecelerimiz olur. Aman, hayat zaten çok yorucu. Dinleneceğimiz, korktuğumuzda kaçıp, saklanacağımız yer tam bu fotoğraftaki gibi olsun, amin."