Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İBB Kpss'siz personel alımı yapacak !

Kamu kurumlarına Kpss'siz memur alımı yapılıyor. İBB kariyer portalı üzerinden gerçekleştirilecek olan personel alımlarında lise mezunu olmak yeterli olacak. Diğer başvuru şartlarını haberden öğrenebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 25 Haziran 2020 23:59

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı KPSS'siz personel alımı ilanlarından bir kısmını daha açıkladı.

Kamu personel olmak adaylara yönelik olarak açıklanan istihdamlarından bir tanesi de Belediye ilanlarıdır. Bu kapsamda İBB kariyer Portalı üzerinden Büyükşehir Belediyesi'nin başvuru Portalı olarak ilanlar açıklamaya devam ediyor. www.kariyer.ibb internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan başvurularda büro personeli alımı gerçekleştirilecek.

BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTI;

Adayların büro memuru alımında işletme bölüm mezunu olmak, Office programlarına hakim olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, B sınıfı ehliyet kullanabilmek, aktif olarak araç kullanabilen ve seyahat engeli bulunmamak, vardiyalı çalışma esaslarına uygun, İstanbul ilinde ikamet etmek gerekmektedir.

ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Lise mezunu sınıfı sürücü belgesine sahip SRC ve Psikoteknik belgesine sahip erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmayan, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek, İstanbul ilinde ikamet eden şoför alımları başvuruları 4 Temmuz 2007 tarihine kadar devam edecek.

STAJYER ALIMLARI;

Üniversitelerde eğitimlerine devam eden adayların stajlarını tamamlayabilmeleri için kamu kurumları ya da özel firmalara başvuru yapmaktadır. “İstanbul senin staj senin” başlığı ile İBB kariyer Portalı üzerinden bir ilan açıklandı. Adaylar bu ilanı lisans ya da önlisans mezunu olarak ikinci sınıf ya da 3 sınıfı bitirmiş öğrenciler için başvuru yapabilecekler. Ayrıca adaylar için neden İBB de staj yapmak istediğini anlatan maksimum 2 dakikalık video hazırlamaları ve başvuru ekranındaki genel yetenek testini çözmeleri istemektedir.

EĞİTİMCİ ALIMI;

Lisans mezunu adaylar arasından eğitim teknolojileri şefi alımı 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek. B sınıfı ehliyet olmak, orta derecede yabancı dil İngilizce bilmek, dijital gelişim programlarının oluşturmasında ve yönetimi konusunda tecrübeli, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması. İstanbul ilinde ikamet etmek bu alımlara başvuru için gereken bazı şartlardan birkaç tanesi olarak açıklanmıştır.

Yorumlar