Anasayfa /  Foto Galeri

Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu...

Geçtiğimiz temmuz ayında hayata gözlerini yuman sanatçı Huysuz Virjin karakterinin yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu'nun mirası hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun vefatından sonra mirası ilk kez resmi olarak açıklandı. 87 yaşında vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun mal varlığını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu. İşte Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını bıraktığı kurum ve kişiler...

Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu... - Sayfa 1

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan 87 yaşındaki Seyfi Dursunoğlu geçen temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Sanatçının, vefatının ardından vasiyeti dün resmi olarak açıklandı.

Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu... - Sayfa 2

İstanbul Anadolu 21. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde yapılan ilk celse oturumunda Dursunoğlu’nun mal varlığını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu.

Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu... - Sayfa 3

EVİNİ ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME VAKFI'NA 

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre Dursunoğlu, röportajlarında birçok kez belirttiği gibi Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’daki evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu... - Sayfa 4

CİPİNİ YARDIMCISINA 

Ünlü sanatçı, yeğeni Güliz Buyrukbilen’e ise evinde yer alan şahsi eşyalarını miras bırakırken yardımcısı Ümit Yazıcı’ya kullandığı Land Rover marka cipini vasiyet etti.