Anasayfa /  Spor

Hürriyet'ten o paylaşım için özür geldi

Hürriyet'ten o paylaşım için özür geldi

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2016 00:16

Özellikle sosyal medyada sıkça bahsedilen Ozan Tufan - Jelena Karleusa ikilisi, bu kez Hürriyet Gazetesi'nin başını yaktı. Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan ile Beşiktaşlı Tosic'in eşi Jelena Karleusa için hazırlanan capsler, Hürriyet Gazetesi'nde haber haline getirildi. Kısa sürede özellikle Beşiktaş taraftarlarından tepki gören haber, hemen siteden kaldırıldı. Ancak tepkiler gelmeye devam edince Hürriyet bir açıklama yaparak Beşiktaş camiasından ve taraftarlarından özür diledi.

İŞTE HÜRRİYET'İN AÇIKLAMASI VE PAYLAŞILAN O İÇERİK

İnternet sitemizde bu akşam Beşiktaş camiasında büyük bir rahatsızlığa yol açan bir içeriğin yayımlanmış olmasından üzüntü duyuyoruz. Bu içerik fark edilir edilmez hemen yayından kaldırılmıştır. Söz konusu içeriğin herhangi bir kasıt taşımadan yalnızca dikkatsizlik sonucu yayına konduğu hususunda okurlarımızı temin ederiz. Dikkatsizliğin sorumluluları hakkında gereken idari işlemler geciktirilmeden yapılacaktır. Söz konusu yayının hedef aldığı kişiler ve Beşiktaş camiasından özür dileriz.

BEŞİKTAŞ'TAN DA BİR AÇIKLAMA GELDİ Kamuoyuna Duyuru Henüz geçtiğimiz hafta Beşiktaş-Benfica maçında taraftarımız ve spor kamuoyunun haklı tepkisini alan hürriyet.com.tr maç ile ilgili haberde geçen ve kullanılan ifadeler nedeniyle Beşiktaş Kulübü ve Büyük Beşiktaş taraftarından özür dilemiş; olayın tamamen servis alınan ajanstan kaynaklandığını belirtmiştir.. Kulubümüz haberde kabul edilemez ifadelere rağmen özürü ve mazereti samimi kabul edip, herhangi başka bir değerlendirme ve eylemde bulunmamıştır.. Ancak hurriyet.com.tr bu defa sadece camiamıza değil, kadına yönelik ayrımcılığa, aile değerlerine, rakip takım taraftarları arasında kin ve nefret uyandırmaya, Doğan Yayın İlkeleri'ne açıkça aykırı olacak şekilde ve bir futbolcumuzun eşi üzerinden ahlaki değerlere dönük, tarafımızca hiçbir şekilde asla kabul edilemez, çok ucuz ve seviyesiz bir yayınla, o capsi yayınlamıştır. Bu bağlamda Hürriyet'in kurumsal olarak kendi ilkeleri ile çelişen bu yayını yapan ve editöryal sorumluluğu bulunan kişilere dönük yasal ve mesleki etik çerçevesinde yaptırım uygulamaması halinde bütün kurumsal ilişkilerimizi bitireceğimizi, yasal bütün haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı Kamuoyuna duyururuz.

Beşiktaş JK

Kaynak: TRHaberler.com / Berkan Çay

Etiketler Hürriyet
Yorumlar