Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

HSBC: Personel Alımı Gerçekleştirecek

HSBC farklı pozisyonlarda iş ilanları yayınladı. 

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2019 09:35

İngiltere merkezli olan ve Avrupa’nın en büyük bankası olan HSBC birkaç yıl önce Türkiye’den çekilme kararı almış olsa da bu kararından vazgeçerek faaliyetlerine devam ediyor. 

Ülkemizdeki operasyonlarını yeniden düzenleme kararı alması ile birlikte birkaç yıldır farklı birçok pozisyonda eleman alımı yapmaya devam ediyor.

HSBC İşe Alım Kriterleri; Bankacılık sektörü içerisinde birçok farklı pozisyon olmasından dolayı yapılacak işe alımlarda istenilen kriterler de bu pozisyonlara göre değişiklik göstermektedir. 

Verilen Bireysel Bankacılık Uzman Müşteri Temsilcisi ilanındaki kriterlere bakacak olursak:Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun. Bankanın yapmış olduğu Global Premier eğitimlerinin ve sınavlarının başarı ile tamamlanmış olması. Finansal piyasalar ve ürünler hakkında yeterli bilgi ve birikimin bulunması. BES/SEGEM sertifikalarına sahip olunması.

Tercihen Sermaye Piyasası Lisansına sahip olması. Bireysel bankacılık alanında en az 2 yıllık deneyime sahip olunması. Satış becerilerinin bulunması ve iletişim yeteneğine sahip olunması gerekmektedir.

Bu gibi kriterlerin sağlanması ile birlikte başvurularınızı yapılabilecek ve değerlendirilmeye alınabileceksiniz.

HSBC İş Başvurusu Nasıl Yapılır? İnternet sitesi üzerinden yapacağınız incelemeler neticesinde başvurmaya karar vermeniz durumunda kurumun başvuru internet adresi aşağıda verilmiştir.

HSBC başvuru için tıklayın


Yorumlar