Anasayfa /  Foto Galeri

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber: Oyunculuğu bıraktı!

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber geldi. Mavi Ay, Zor Ölüm ve Ucuz Roman gibi dizi ve filmlerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan aktör Bruce Willis oyunculuğu bıraktı. 67 yaşındaki ünlü oyuncuya, beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) hastalığı teşhisi konuldu.

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber: Oyunculuğu bıraktı! - Sayfa 1

Açıklama Emmy ve Altın küre ödüllü Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve 'afazi' teşhisi konulduğu belirtildi. Ünlü yıldızın ailesi tarafından yapılan ortak açıklamada, Willis'in oyunculuk kariyerini bırakacağı bilgisi de yer aldı.

AİLESİ AÇIKLADI
Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel, ve Evelyn imzalı açıklama "Bruce'un harika hayranlarına" hitabıyla başladı. Aile tarafından yapılan bu ortak açıklamada, 'Zor Ölüm'ün yıldızı, efsane aktör Bruce Willis'in son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve 'afazi' teşhisi koyulduğu ve bu hastalığında da bilişsel kabiliyetleri etkilediği belirtildi. Aile, bu gelişmenin sonucu olarak Bruce Willis'in onun için çok şey demek olan oyunculuk kariyerini bırakacağını duyurdu.

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber: Oyunculuğu bıraktı! - Sayfa 2

Willis Ailesi'nin açıklaması şu şekilde son buldu:

"Bu, ailemiz için gerçekten zorlu bir zaman ve aralıksız sevgi, merhamet ve desteğiniz karşısında minnettarız. Güçlü bir aile birliğiyle bu süreçten geçiyoruz ve hayranlarının da bunu bilmesini istedik, çünkü onun sizler için ve sizlerin onun için ne demek olduğunu biliyoruz. Bruce'un her zaman söylediği gibi "Gününü gün et" ve birlikte bunu yapmayı planlıyoruz. Sevgiler."

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber: Oyunculuğu bıraktı! - Sayfa 3

UNUTULMAZ YAPIMLARDA ROL ALMIŞTI
1970’lerin sonunda Broadway’da sahne alarak oyunculuğa başlayan Willis, 1989 yapımı 'Moonlighting' (Mavi Ay) dizisinde canlandırdığı Daivd Addison karakteriyle dünya çapında tanındı.

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber: Oyunculuğu bıraktı! - Sayfa 4

Bruce Willis, yarım asırlık kariyeri boyunca birçok televizyon dizisinin yanı sıra Moonlight, Pulp Fiction, Die Hard (Zor Ölüm) gibi ses getiren aksiyon filmlerinde rol almıştı.

BRUCE WILLIS'İN OYNADIĞI FİLMLER
1980 The First Deadly Sin Lokantaya giren adam
1980 A Guru Comes Extra
1982 The Verdict
1987 The Return of Bruno Bruno Radolini
1987 Blind Date Walter Davis
1988 Sunset Tom Mix
1988 Die Hard John McClane