Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Hizmetçiler 1.Bölüm Fragmanı İzle | Hizmetçiler 1.Bölüm İzle

Hizmetçiler 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Hizmetçiler 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Hizmetçiler dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2020 18:35

Hizmetçiler 1.Bölüm Fragmanı İzle | Hizmetçiler 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke ve Aleyna Solaker gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hizmetçiler 1.Bölümde izleyicisi ile ilk kez buluşacak

HİZMETÇİLER DİZİSİ KONUSU

Hizmetçiler dizisinde dört farklı evde hizmetçi olarak yaşayan beş hizmetlinin hikayesi anlatılacak. Amerikan yaşamını Türk yaşamına uyarlayacak Hizmetçiler dizisinde zengin konakların içinde yaşayan fakir insanların hayatlarını izleyeceğiz. Bu açıdan da Hizmetçiler dizisi farklı bir tarz olacak Türk dizi sektörü için.

Hizmetçiler dizisi aslında beş hizmetli ile başlar. Hizmetlilerden biri öldürülür; o eve yeni gelen hizmetli ise öldürülen hizmetlinin akıbetini araştırır zira zengin ve nüfuslu insanlar bu cinayetin üzerine örtmüştür. Diğer taraftan bir evde anne ve kız beraber hizmetli olarak yer almaktadır. Hizmetli kız evin oğluna aşık olur ve hikaye başlar. Aslında her hizmetlinin farklı bir hayatı vardır. Bir tanesi şarkıcı olmak için hayal kurarken bir diğeri de buraya gelirken geri bıraktığı kızını İstanbul’a getirme hayalleri kuracak.

HİZMETÇİLER SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar