Anasayfa /  Magazin

Hıncal Uluç'tan Kerem Bürsin'e sert tepki

Geçtiğimiz hafta magazin dünyasında çok konuşulan Kerem Bürsin'in ödül törenini terk etmesi haberinin ardından Hıncal Uluç sert bir yorumda bulundu: "Cehenneme kadar yolu var" demek geldi içimden...

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2021 17:50

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Kerem Bürsin'e sert ifadelerle yüklendi. Uluç, geçtiğimiz hafta düzenlenen ödül töreninde sunucunun sözlerinin ardından sahneyi terk eden Kerem Bürsin'i köşesine taşıdı.

Hıncal ULUÇ / SABAH

MİZAHI BİTİRDİK!..

Bilmem nere ödül törenlerinde sunucu, "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Kerem Bürsin'i sunarken, çok hoş bir şaka yapmış..

"Siz bu dizi oyuncularının bölüm başına yüz bilmem kaç bin lira aldıkları dizileri çekmek için nasıl yorulduklarını bilemezsiniz" gibi bir şey.. Kerem efendi de kızmış, salondan çıkmış gitmiş..

"Cehenneme kadar yolu var" demek geldi içimden.. İçinde bol da gerçek olan bir şakaya böyle kızılan ülkede "Mizah" kalır mı?. Açın televizyonlarınızı da, mesela o yerin dibine sokmak için yarıştığımız Amerika'daki şov programlarında, Başkan'ın kendisinden başlayarak en ünlü kişiler, en dev özel, resmi kurumlar için yapılan şakalara bir bakın ve utanın efendiler..
Nasreddin Hoca'lar, İncili Çavuş'lar, Eşref'ler, Nef'i'ler, Neyzen'ler, Cemal Nadir, Oğuz Aral, Turhan Selçuk, Bedri Koraman, Salih Memecan'lar, Muammer Karaca, Dümbüllü İsmail, Naşit'ler ve daha kimler kimler yetiştiren bu ülkede mizahı bitirdik.

İftihar edin, gülmeyen ve güleni de "Karı gibi gülme lan" diye ayıplayan suratlarınızla..
Kadın okurlarımdan bu çirkin benzetme için özür dilerim.. Muhatabım, gülmeyen, güleni de kıskananlar ve bu ülkeyi mizahsız bırakanlar!..

Yorumlar