Anasayfa /  Foto Galeri

Hilal Toprak eşi şarkıcı Ferman Toprak'ı şikayet etti: Beni dövdü!

‘Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Ferman Toprak’ın eşi Ayşe Hilal Toprak, “Kocam beni dövdü” iddiasıyla polise başvurdu. İfadesi alınan şarkıcı ise suçlamaları reddetti.

Hilal Toprak eşi şarkıcı Ferman Toprak'ı şikayet etti: Beni dövdü! - Sayfa 1

Geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından eşi Ferman Toprak'la boşanacağını açıklayan, daha sonra paylaşımı silip boşanma olmayacağını duyuran Ayşe Hilal Toprak, “Kocam beni dövdü” diye darp raporu aldı ve polise başvurdu. Şüpheli olarak ifadesi alınan Ferman Toprak, suçlamaları kabul etmedi.

Hilal Toprak eşi şarkıcı Ferman Toprak'ı şikayet etti: Beni dövdü! - Sayfa 2

"KOLLARIMA, YÜZÜME VE BAŞIMA VURDU" 
Beykoz Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne giden Hilal Toprak, eşiyle evlilikleri süresince sıkıntılar yaşadığını belirtti.

Hilal Toprak eşi şarkıcı Ferman Toprak'ı şikayet etti: Beni dövdü! - Sayfa 3

Hilal Toprak, ifadesinde, “Eşimle cumartesi günü arkadaşımızın doğum günü partisine gittik. Burada alkolün de etkisiyle sözlü tartışmaya başladık. Eve dönerken araç içerisinde tartışma devam etti ve eşim bana hakaret etti. Daha sonra kollarıma, yüzüme ve başıma vurdu. Beni dövdü. Daha önce de dövdü. Kendisinden davacı ve şikâyetçiyim" dedi.

Hilal Toprak eşi şarkıcı Ferman Toprak'ı şikayet etti: Beni dövdü! - Sayfa 4

"EŞİMİ DARP ETMEDİM" 
Polis merkezinde ifadesi alınan Ferman Toprak, "Eşimle arkadaşımızın doğum günü partisinde alkol aldık. Hatırlamadığım bir nedenden sözlü tartışma yaşadık. Eşimin iddia ettiği gibi kendisine hakaret etmedim. Eşimi darp etmedim” şeklinde konuştu. Ferman Toprak, ifadesinin ardından polis merkezinden ayrıldı.