Anasayfa /  Foto Galeri

Herkes Reza ve Hadise'yi konuşuyor! Derya Açıkgöz'den ablası Hadise'ye destek

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmış ve Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadınlardan birinin ünlü şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü. Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, çıkan haberlerin ardından yaptığı açıklama ile ablasına destek verdi.

Herkes Reza ve Hadise'yi konuşuyor! Derya Açıkgöz'den ablası Hadise'ye destek - Sayfa 1

Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu ve kızı Alara'nın babası olan Reza Zarrab'a, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı.

Herkes Reza ve Hadise'yi konuşuyor! Derya Açıkgöz'den ablası Hadise'ye destek - Sayfa 2

"MIAMI'DE BULUŞTULAR" İDDİASI

Gündeş'in boşanma dilekçesinde yer alan "Başka kadınlarla ilişkisi var" ifadesinin ardından bomba iddia ortaya atılmıştı. O kadınlardan birinin Hadise olduğu ve ünlü şarkıcının 3 yıl önce Miami'de Zarrab ile buluştuğu öne sürülmüştü.

Herkes Reza ve Hadise'yi konuşuyor! Derya Açıkgöz'den ablası Hadise'ye destek - Sayfa 3

HADİSE CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Yaklaşık iki yıldır oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk ise, "Avukatımız aracılığıyla bir açıklama yapacağız. Kesinlikle böyle bir olayın gerçekliği yok" ifadelerini kullanmıştı. Şentürk'ün ardından Hadise de sert bir açıklama yapmıştı.

Herkes Reza ve Hadise'yi konuşuyor! Derya Açıkgöz'den ablası Hadise'ye destek - Sayfa 4

"KİMSE ŞEREFİMİ LEKELEYEMEZ!"

35 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım. Saygılarımla..." ifadelerini kullanmıştı.