Anasayfa /  Medya /  Dizi

Hercai dizisinin setine yapılan silahlı baskın dehşeti yaşattı

Skandalların bir türlü sona ermediği Hercai dizisi setinde bu kez de silahlar çekildi. Skandal olay dün gece meydana geldi. Dizide yardımcı oyunculuk yapan Emrullah Omay, arkadaşlarıyla birlikte geldiği sette silah çekti, çalışanlar dehşeti yaşadı.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2021 18:36

Bu hafta final bölümü çekilen Hercai setinde pazartesi günü Akın Akınözü ile yapım ekibinden Suat Erdoğmuş tartışmış, Akınözü kavga sonrası savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı. Ancak Hercai dizisi setinde skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Dün gece tatsız bir olay daha yaşandı. Daha önce işi olmadığı saatlerde de çekime gidip yoğun olunan saatlerde oyuncuların arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmesini istediği için set ekibiyle gerginlik yaşadığı öne sürülen dizinin yardımcı oyuncularından Emrullah Omay gece yarısı silahlı bir şekilde seti bastı.

Arkadaşlarıyla beraber Umut konağın önüne giden Omay, tartıştığı görevliyi darp etmeye kalktı. Yaşanan gerginlik araya giren bölgenin ileri gelen hatırlı kişileri sayesinde tatlıya bağlandı.

 

Etiketler Hercai dizisi
Yorumlar