Anasayfa /  Medya /  Dizi

Hercai 23. yeni bölüm fragmanı izle - dizi izle

Hercai 22. son bölümü ATV'de izleyicilerle buluştu. Yayınlanan Hercai son bölümde; Zehra, Miran'ın gerçekte kimin oğlu olduğunu öğreniyor. Acı çeken Miran'a yardım edecek mi merak ediliyor. Hercai'nin 23. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı, yeni bölüm fragmanında kayıp mektup konusu izleyicilerin dikkatini çekti. İşte Hercai 22. son bölüm izleme linki...

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2019 13:51

Hercai'de 22. bölüm heyecanı bu akşam yayınlanan bölümle yaşandı. Yayınlanan son bölümde; Hazar’ın, Miran’ın adını vermesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Hercai 22. bölümün ardından merakla Hercai 23. yeni bölüm fragmanı bekleniyordu ve yayınlandı.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Hercai yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüme dair merak edilen sahneler ortaya çıktı.

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Miran suçsuzluğunu haykırırken, Reyyan babasının ağzından çıkan sözlerin gerçekliğinden emin olurken Miran’ın bu zamana kadar rol yaptığını, hala intikamından vazgeçmediğini düşünür. Ne yaparsa yapsın Miran’ın içindeki öfkeyi yok edemediğini anlayan Reyyan, bundan sonra ailesini korumak için mücadele etmeye ant içer. Hazar’ın ağzından çıkan bir kelimenin her şeyi yakıp yıkacak kadar güçlü olması Miran’ı derinden yaralarken, Reyyan’ın kendisine haksızlık ettiğini düşünmektedir.

Yorumlar