Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Hercai 20.Bölüm Fragmanı İzle | Hercai 20.Bölüm İzle

Hercai 20.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Hercai 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hercai dizisinin yeni bölümü 8 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2019 22:28

Hercai 20.Bölüm Fragmanı İzle | Hercai 20.Bölüm İzle

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hercai 20.Bölümde de nefes kesecek

HERCAİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Bugüne kadar oynadığı oyunlarla her istediğine sahip olan Azize Aslanbey, Miran ve Reyyan'ın aşkı karşısında daha fazla direnemez ve yıllardır Miran'ın üzerinde kurmuş olduğu hakimiyet parçalanmaya başlar. Babaannesinin oynadığı oyunu ortaya çıkaran Miran ilk defa yüzleştiği bu gerçekle sarsılırken, gözleri önünde sevdiği adamın acı çekmesine dayanamayan Reyyan sevgisiyle Miran'ın yaralarını sarmaya çalışır. Azize'nin intikam sevdası uğruna masum insanların hayatlarını cehenneme çevirmesine artık seyirci kalamayan Esma, Azize'yi durdurmak için Dilşah'ın kendisine emanet ettiği mektubu Hazar'a teslim eder. Yıllar önce büyük bir sevdayla bağlandığı Dilşah'ın geçmişten uzattığı yardım eli sayesinde Miran'a doğruları ispatlayacağına inanan Hazar acaba Azize'ye karşı verdiği bu mücadeleyi kazanıp Miran'ı suçsuz olduğuna inandırmaya çalışırken, Reyyan'ı Aslanbey konağından çıkarabilecek midir?

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar