Anasayfa /  Medya /  Dizi

Hercai 10. yeni bölüm fragmanı izle - ATV (Hercai 9. son bölüm izle)

Miran’ın başı belada! Hercai 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (Hercai 9. son bölüm izle)Hercai 10. yeni bölüm fragmanı izle - ATV  (Hercai 9. son bölüm izle) Hercai 10. yeni bölüm fragmanı izle - ATV  (Hercai 9. son bölüm izle)

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 13:01

Miran’ın başı belada! Hercai 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (Hercai 9. son bölüm izle)Hercai 10. yeni bölüm fragmanı izle - ATV  (Hercai 9. son bölüm izle)



Hercai 10. yeni bölüm fragmanı izle - ATV  (Hercai 9. son bölüm izle)

Hercai 10. yeni bölüm fragmanı izle - ATV  (Hercai 9. son bölüm izle)

Hercai dizisi kendi kitlesini oluşturdu ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hercai’nin yayınlanan yeni bölümlerinin ardından Hercai yeni bölüm fragmanı merak konusu oluyor. Hercai dizisi ATV'de bu akşam 9. Bölümü ile ekrana geldi. Hercai son bölümde; Reyyan evlenmekten vazgeçince Miran'a gün doğuyor. Azize'nin intikamı henüz bitmedi. Onun için her şey daha başlıyor. Miran'ın Hazar'ın gerçek oğlu ve Azize'nin asıl planı gerçek bir Şadoğlu olan Miran'ın ailesinden Azize'nin öcünü alması. Yaren babasına yakalanıyor ve Cihan'ın tüm güvenini sarsıyor. Peki Hercai 9. Yeni bölüm fragmanı geldi mi? Haberimizden Hercai 9. Son bölüm son bölüm özetini okuyabilirsiniz…

HERCAİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Hercai 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz…

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 9. SON BÖLÜM ÖZETİ…

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Miran, Reyyan'ın kapısına dayanıyor. Üstelik kim olduğu sorulunca da ‘bu kızın kocasıyım, karımı almaya geldim' diyor. Reyyan, Miran'ı göndermek için dışarı çıkıyor. Miran, neden evlenmekten vazgeçtiğini soruyor.

AZİZE'NİN KORKUNÇ PLANI

Azize, Miran'ın babasının Hazar olduğunu öğrenmesinden tedirgin oluyor ve annesinin nasıl öldüğünü öğrenmemesini istiyor. Azize ‘Ne zamanki Miran, Şadoğlu ailesini mahvedecek o zaman herkesle birlikte öğrenecek' diyor. Ayrıca Miran'ın uyanmaması için onun beynini yıkayacağını söylüyor.

YAREN BABASINDAN DAYAK YİYOR

Yaren Cihan'a yakalanıyor. Cihan, Yaren'I Gönül ile görüyor ve döve döve eve getiriyor. Yaren babasına bağıra bağıra Reyyan'I konağa getiren kişinin kendisi olduğunu Kabul ediyor. O sırada Nasuh gelip Yaren'I babasının elinden alıyor. Cihan babasına gerçeği anlatacakken Handan kocasına engel oluyor. Nasuh, Yaren'in Gönül ile görüştüğünü öğrenince Yaren'e öfke saçıyor. Dedesi insaflı çıksa da Cihan'ın artık kızına karşı affı kalmıyor. Cihan, Yaren'I evlendirmek istiyor. Nasuh ile konuşarak bir kismet de olduğunu söylüyor.

MİRAN, REYYAN'DAN VAZGEÇMİYOR

Miran, Reyyan'ın tüm engellemelerine ragmen onun yanından ayrılmıyor. Aralarında atışmalar yaşansa da Miran vazgeçmiyor. Reyyan'I akrep sokması ile tartışmaları yarım kalıyor. Miran hastaneye götürmek istese de ilaç olduğunu söyleyerek onu vazgeçiriyorlar. Reyyan'I zor bir gece bekliyor. Miran sevdiğinin elini tutarak bu zor geceyi atlatmasına yardım etmek istiyor.


Yorumlar