Anasayfa /  Foto Galeri

Her satırı korkunç! Sevgilisini parke taşı ile dövüp perde zinciriyle boğdu

Maltepe'de, evli ve 2 çocuk babası Abdulselam Günay, sevgilisi ile tartışmaya başladı. Kadının kafasına parke taşı ile vuran Günay, daha sonra talihsiz kadını perde zinciri ile boğarak öldürdü. Zanlının, müebbet hapsi isteniyor.

Her satırı korkunç! Sevgilisini parke taşı ile dövüp perde zinciriyle boğdu - Sayfa 1

İstanbul, Maltepe'de bulunan bir rezidansta 9 Aralık 2019 tarihinde meydana gelen olayda, babası ile müteahhitlik yapan evli ve 2 çocuk babası Abdulselam Günay, sevgilisi Didem Mengü ile tartışma yaşadı. 

Her satırı korkunç! Sevgilisini parke taşı ile dövüp perde zinciriyle boğdu - Sayfa 2

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyürken, Günay, Mengü'nün saçından tuttu ve kapının önünde duran parke taşıyla defalarca başına vurdu. Günay daha sonra aldığı darbeler ile yere yığılan kadını perde zinciri ile boğarak öldürdü.

Her satırı korkunç! Sevgilisini parke taşı ile dövüp perde zinciriyle boğdu - Sayfa 3

Olayın ardından Didem Mengü'nün cesedini bavula koyan Abdulselam Günay, binada güvenlik kameralarının olması sebebiyle yakalanacağını düşündü ve bavulu banyoya bıraktıktan sonra evden ayrıldı. Mengü'nün cep telefonunu da alan Günay, cep telefonunu yol üzerinde bulunan konteynere attı.

Her satırı korkunç! Sevgilisini parke taşı ile dövüp perde zinciriyle boğdu - Sayfa 4

MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ
Olaydan 2 gün sonra polis merkezine giden Abdulselam Günay suçunu itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Abdulselam Günay'ın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.