Anasayfa /  Foto Galeri

Her burcun bir gizli sırrı vardır! İşte burçların az bilinen gizli sırları

Herkesin hayatındaki küçük ve gizli sırların doğum tarihlerine yani burçlarına göre değişebileceğini biliyor muydunuz? İşte burçların bilinmeyen gizli sırları...

Her burcun bir gizli sırrı vardır! İşte burçların az bilinen gizli sırları - Sayfa 1

Burçların olumlu özelliklerinin dışında olabilecek en kötü özelliklerini ve kötü huylarını biliyor musunuz? İşte burçların olabilecek en kötü özellikleri

Her burcun bir gizli sırrı vardır! İşte burçların az bilinen gizli sırları - Sayfa 2

KOÇ

İlişkisinin ya da evliliğinin bitmesine neden olmuş bir koç burcu insanı genellikle suçlulukla başa çıkamadığı için geçmişteki hatalarını yok saymayı tercih eder. Kötü bir şey yaptıysa bunu itiraf etmekte en fazla zorlanan burç olan Koç burcunun bu nedenle küçük gizli sırlar torbası kimse fark etmese bile aslında epey yüklüdür.

Yüksek sesle, gururlu ve tamamen sizin yüzünüzden, Koç tam olarak mütevazi olduğu için bilinmemektedir. Bu yüzden, nasıl olup da güvensiz olabileceklerini veya kendilerinden şüphe duyabileceklerini merak ediyor olabilirsiniz. Gerçek şu ki, bir şey yapan ilk kişi olduğunuzda, her zaman olağanüstü bir başarısızlık riski vardır. Ve Koç kesinlikle risk almaktan korkmasa da, maliyetli bir hata için yargılanmaktan korkarlar. Şüphelerini asla ifade etmezler, ancak hayatınızdaki Koç'un insanların düşündüğünden daha fazla kafalarında olma ihtimali yüksektir.

Her burcun bir gizli sırrı vardır! İşte burçların az bilinen gizli sırları - Sayfa 3

BOĞA

Bir toprak burcu olarak Boğa, hayata basit ve pratik yaklaşımlarıyla bilinir. Hiç kimse bir Boğa'ya ne yapacağını veya kendileri hakkında ne düşüneceğini söyleyemez ve fikirlerini değiştirmelerini sağlamak neredeyse imkansızdır. Çoğu insan bunun inat olduğuna inanır, ancak Boğa bunu odak noktası olarak düşünmeyi sever. Bununla birlikte, genellikle seçeneklerini sınırlandırıp sınırlamadıklarını merak ederler ve diğer işaretlerin sahip olduğu bazı doğaçlama eğlenceleri kaçırıyor olabilirler. Tek bir hevese uyum sağlamak için yaşam tarzlarını değiştirmek doğalarında yoktur, ancak kendilerini daha sık serbest bırakmanın denemeye değer olup olmadığını merak etmekten kendilerini alamazlar.

Her burcun bir gizli sırrı vardır! İşte burçların az bilinen gizli sırları - Sayfa 4

İKİZLER

İkizlerin hayatları fazlasıyla karmaşıklığa gebedir. Kendilerine doğal gelmeyen hiçbir ortamda bulunmaz zorla veya ayıp olmasın diye hiçbir şey yapmazlar. Birilerini kırmak incitmek pahasına da olsa iyi hissetmedikleri bir durumun içinde yer almazlar. Dahası bunun için suçluluk duymaz ve üzülmezler de. Bu derece umursamaz oluşları onların en bilinmez küçük sırlarından biridir.