Anasayfa /  Magazin

Hazal Subaşı'ndan yeni proje

Çukur dizisinin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ve Yamaç karakteri ile yaşadığı aşk çok konuşulan Nehir'i canlandıran Hazal Subaşı, Gain'de yayınlanacak Bizi Ayıran Çizgi dizisinde rol alacak.

Abone ol
Abone ol 26 Ocak 2021 15:28

Nehir karakterine hayat verdiği Çukur dizisinden geçen haftarda ayrılan Hazal Subaşı yeni projeyle el sıkıştı. Subaşı Gain için hazırlanan "Bizi Ayıran Çizgi" dizisinde başrol oynayacak.

İki kişilik aşk dizisinde Subaşı'nın partnerini ise Ozan Dolunay canlandıracak. Senaryosunu Tolga Afşin Kaya'nın yazdığı dizi 20 ila 15 dakikadan oluşacak ve toplam 5 bölüm olacak. Dizinin şubat ortasında sete çıkması bekleniyor.

Bizi Ayıran Çizgi dizisinde yönetmen koltuğunda Soner Caner oturacak.

Hazal Subaşı kimdir?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1996 yılında İzmir'de doğdu. Türk oyuncu ve mankendir. Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü olmuştur.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 3. seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve başrol oynamıştır. Asıl çıkışını da bu dizide yapmıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinde Nehir karakterine hayat verdi.

Hazal Subaşı'nın rol aldığı diziler

2016-2018 : Adını Sen Koy (Zehra Kaya Kervancıoğlu)
2018 : Bir Umut Yeter (Elif Özkan Karabey)
2019 : Halka (Bahar Berkes)
2019 : Çukur (Nehir)

Hazal Subaşı'nın ödülleri

2015 : Miss Turkey(Üçüncülük)
2018 : Kıbrıs Havadis Medya Ödüllerİ (Yılın En İyi Kadın Oyuncusu)

Yorumlar