Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı cumalar! Resimli en güzel cuma mesajları

Resimli cuma mesajları 2022, 'Hayırlı Cumalar' dileklerine en şık, güzel ve anlamlı sözlerle köprü olacak. Manevi huzur ayları olan Recep, Şaban ve Ramazan'ın geldiği mübarek üç ayları sevinçle karşılayan Müslümanlar, bu anlamlı günde yakınlarına dualarını iletmek için yazılı, görselli ve dualı cuma mesajlarını tercih edecek. Üç ayların ilk cuması olan 4 Şubat'a özel cuma dileklerini paylaşmak isteyenler, farklı ve yeni cuma mesajlarına ilgi gösterecek.

Hayırlı cumalar! Resimli en güzel cuma mesajları - Sayfa 1

Cuma mesajları, anlamlı ve farklı seçenekleri ile cuma gününün önemine vurgu yapmak isteyenlerin dileklerine aracı oluyor. Sevgi ve kardeşlik ikliminin dört bir yana yayıldığı cuma günü bu hafta üç ayların gelişi ile idrak edilecek. Regaip Kandili'nden sonraki gün gerçekleşecek olan cuma gününde şık, farklı, hadisli ve ayetli cuma mesajları küslerin barışmasına dua bekleyenlerin manevi destek bulmasına vesile olacak. Ailenize, akrabanıza, anne ve babasıza 'Cumanız Mübarek Olsun' demek istiyorsanız çok tercih edilen cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Hayırlı cumalar! Resimli en güzel cuma mesajları - Sayfa 2

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2022- HAYIRLI CUMALAR

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Kalp kırmayı, gönül yıkmayı umursamıyor ve sonra kalkıp imandan bahsediyor insanlar. iman, ayet ve hadisleri nefsimize göre tefsir etmek değil, imanlı olmak kalp kırmamaktır. Hayırlı cumalar...

Hayırlı cumalar! Resimli en güzel cuma mesajları - Sayfa 3

“Ey iman edenler! Cuma namazına ezan ile çağırıldığınız zaman derhal Allah'ı zikretmeye (hutbe ve namaza) gidin, alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için çok hayırlıdır. Cum'a Suresi 9. Ayet. Hayırlı cumalar”

Kendilerine: "Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın" dendiği zaman, "Bizler sadece ıslah edicileriz" derler. İyi bilin ki, asıl bozguncular kendileridir, lakin farkında değillerdir. [ Bakara Suresi 11-12. Ayet ]Cumanızı tebrik ederim.

"Allah’ım! Gazabından rızana, cezandan affına sığınırım. Senden sana sığınırım. Sana tüm övgüleri saysam yine de bitiremem. Sen kendini nasıl övdüysen öylesin. " (Müslim, Salât, 222)

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Hayırlı cumalar! Resimli en güzel cuma mesajları - Sayfa 4

Bunlar, ALLAH'a ve Ahiret gününe inanırlar, iyiliği emreder, kötülükten menederler ve hayr'larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114)Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarının tadını çıkaranlar mutludur. Hayırlı cumalar.

#HayırlıCumalarYerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.