Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 29 Nisan 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Cuma namazında cemaat bir araya geliyor. Eller semaya yükselerek dualar ediliyor. Bugünde resimli ve yazılı Cuma mesajları dikkat çekiyor. En güzel ve özel cuma sözleri de aranıyor. İşte, ayetli, uzun ve kısa Cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 29 Nisan 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Hayırlı Cumalar! İslam dünyasında Ramazan ayının son cuması idrak edilecek! En mübarek zamanların bir araya geldiği bu zamanda, eller semaya yükseliyor. Müslüman alemi ise Ramazan ayına özel dualı, hadisli ve ayetli cuma mesajlarını sorguluyor. Resimli ve en güzel cuma mesaj ve sözleri, akrabalarınıza, ailenize, arkadaşlarınıza gönderilmek üzere en iyi cuma günü kutlama seçenekleri arasında! İşte, 2022 farklı, yeni kısa-uzun cuma mesajları ve sözleri...

Hayırlı Cumalar! 29 Nisan 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden, korktuklarından emin, umduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah’ım! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Hayırlı Cumalar! 29 Nisan 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Hayırlı Cumalar! 29 Nisan 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Allah’ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.