Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 29 Ekim 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Cuma namazında cemaat bir araya geliyor. Eller semaya yükselerek dualar ediliyor. Bugünde resimli ve yazılı Cuma mesajları dikkat çekiyor. En güzel ve özel cuma sözleri de aranıyor. İşte, ayetli, uzun ve kısa Cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 29 Ekim 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

'Hayırlı Cumalar' dilemek isteyenler yine resimli, ayetli, kısa ve öz cuma mesajlarını tercih ediyor. Sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendiği cuma gününde, pandemi nedeniyle uzak kaldığınız akrabalarınızı ve sevdiklerinizi yazılı, farklı yeni ve en güzel cuma mesajları ile sevindirebilirsiniz. Cemaat ile idrak edilecek cuma namazı sonrası, sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, eşinize ve dostunuza göndereceğiniz birbirinden anlamlı ve şık cuma mesajlarını derledik. İşte 29Ekim 2021 resimli, sözlü hayırlı cumalar mesajları..

Hayırlı Cumalar! 29 Ekim 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Hayırlı Cumalar! 29 Ekim 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Allah’a davet eden, Salih amel işleyen ve ben gerçekten Müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir? (Fussilet Suresi 33. Ayet)

Hayırlı Cumalar! 29 Ekim 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.