Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 23 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları

Hayırlı cumalar... Bir Cuma namazı heyecanı daha başladı. Cuma mesajları ve sözleri ile tüm dostlarınıza Cuma dileklerinizi iletin. Birbirinden güzel ve anlamlı cuma mesajları ve cuma sözlerini sizler için derledik. İşte gerek kısa mesaj yoluyla gerekse sosyal medya uygulamalarıyla sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz birbirinden anlamlı Cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 23 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Cuma günü, İslam dünyasında en hayırlı ve mübarek zamanlardan biridir. Bugünde bol bol dualar eden Müslümanlar, Cuma namazını da eda ediyor. Ramazan ayının ikinci cuması da geldi. Ramazan'a özel resimli Cuma mesajlarıile sevdiklerinizi mutlu edin. Sosyal medyada paylaşmak ve SMS göndermek için birbirinden farklı uzun ve kısa Cuma mesajları ve sözleri haberimizde.

Hayırlı Cumalar! 23 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

Hayırlı Cumalar! 23 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız Mübarek Olsun..

Hayırlı Cumalar! 23 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile "Hayırlı Cumalar" dilerim.