Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 19 Mart 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları

Hayırlı cumalar... Bir Cuma namazı heyecanı daha başladı. Cuma mesajları ve sözleri ile tüm dostlarınıza Cuma dileklerinizi iletin. Birbirinden güzel ve anlamlı cuma mesajları ve cuma sözlerini sizler için derledik. İşte gerek kısa mesaj yoluyla gerekse sosyal medya uygulamalarıyla sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz birbirinden anlamlı Cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 19 Mart 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Cuma mesajları ve sözlerini sizler için derledik. Müslümanlar için mübarek olan cuma gününde tüm dostlarınıza gönderebileceğiniz cuma mesajlarını haberimizden seçebilirsiniz. Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzakta olan ailenize ve dostlarınıza seçtiğiniz anlamlı, dualı, kısa ve yeni cuma mesajlarını göndererek dua ve dileklerinizi iletebilirsiniz. İşte resimli ve güzel cuma mesajları.

Hayırlı Cumalar! 19 Mart 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

 Rabbim sen insanları, hayvanları ve doğayı yarattın. Evreni bizlere hediye ettin. Bizim görevimiz de bunu korumaktır. Hayırlı cumalar.

Hayırlı Cumalar! 19 Mart 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

Hayırlı Cumalar! 19 Mart 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Rabbimin sevdiği kullarından olursunuz inşallah. Mübarek Cuma gününde nurlar üzerinizde, dualarınız, namazlarınız kabul olsun. Hayırlı Cumalar...