Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 19 Ağustos 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Bu özel günde siz de sevdiklerinize en güzel, en özel, anlamlı, resimli Cuma mesajlarından, sözlerinden birini gönderebilirsiniz. Sizler için özel olarak derlediğimiz birbirinden güzel anlamlı ve resimli cuma mesajları haberimizde bir araya getirdik. İşte hayırlı cumalar, resimli Cuma mesajları 19 Ağustos 2022: Kısa, uzun, anlamlı, dualı, Ayetli, güzel Cuma mesajları, sözleri...

Hayırlı Cumalar! 19 Ağustos 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Bu özel günde siz de sevdiklerinize en güzel, en özel, anlamlı, resimli Cuma mesajlarından, sözlerinden birini gönderebilirsiniz. Sizler için özel olarak derlediğimiz birbirinden güzel anlamlı ve resimli cuma mesajları haberimizde bir araya getirdik. İşte hayırlı cumalar, resimli Cuma mesajları 19 ağustos 2022: Kısa, uzun, anlamlı, dualı, Ayetli, güzel Cuma mesajları, sözleri...

Hayırlı Cumalar! 19 Ağustos 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel'Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.

Allah'ım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Hayırlı Cumalar! 19 Ağustos 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. (Nur,39) Hayırlı Cumalar.

 

Hayırlı Cumalar! 19 Ağustos 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.