Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 16 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Bu özel günde siz de sevdiklerinize en güzel, en özel, anlamlı, resimli Cuma mesajlarından, sözlerinden birini gönderebilirsiniz. Sizler için özel olarak derlediğimiz birbirinden güzel anlamlı ve resimli cuma mesajları haberimizde bir araya getirdik. İşte hayırlı cumalar, resimli Cuma mesajları 16 Eylül 2022: Kısa, uzun, anlamlı, dualı, Ayetli, güzel Cuma mesajları, sözleri...

Hayırlı Cumalar! 16 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Cuma mesajları ve hayırlı cumalar sözleri bugün WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta paylaşacak. En yeni, güzel, anlamlı, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajlarını sizler için hazırladık. İşte cuma mesajları ve hayırlı cumalar sözleri...

Hayırlı Cumalar! 16 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Allah'ım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Hayırlı Cumalar! 16 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Hz. Peygamber, Cuma günü hakkında, "Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür. Çünkü Hz. Âdem o gün yaratıldı, o gün Cennete girdi ve o gün Cennetten çıkarıldı." buyurmuştur (Müslim, Cum'a, 18).

Hayırlı Cumalar! 16 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Amel defterimize en güzel amellerin ve hayırların yazılacağı bir gün olması dileğiyle. Selam ve Dua ile Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.