Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 14 Ocak 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Cuma namazında cemaat bir araya geliyor. Eller semaya yükselerek dualar ediliyor. Bugünde resimli ve yazılı Cuma mesajları dikkat çekiyor. En güzel ve özel cuma sözleri de aranıyor. İşte, ayetli, uzun ve kısa Cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 14 Ocak 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

İslam alemi için mübarek kabul edilen Cuma günü sevdiklerinin cumasını mübareklemek isteyen Müslümanlar, dualı ve ayetli en güzel cuma mesajlarını merak ediyor. Bilindiği gibi İslamiyette Müslümanlar için Cuma günü mübarektir ve Cuma günü edilecek duanın, yapılacak ibadetin sevabı büyüktür. Mübarek Cuma gününü tebrik etmek için ailesinin, sevdiklerinin ve büyüklerinin yanına gidemeyecek olanlar en yeni, en anlamlı, yazılı ve resimli cuma mesajlarını araştırıyor. İşte en yeni ve en güzel resimli ve hadisli cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 14 Ocak 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. (Nur,39) Hayırlı Cumalar.

Hayırlı Cumalar! 14 Ocak 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Allah'ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751)

Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim" Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun inşallah…

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile 'Hayırlı Cumalar' dilerim.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Hayırlı Cumalar! 14 Ocak 2022 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Bugün Cuma... Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.

"Göklerdeki ve yerdeki her şey, mülkün sahibi, mukaddes, mutlak güç sahibi, hüküm ve hikmet sahibi olan Allah'ı tespih eder." (Cuma Suresi 1. Ayet)

"O, ümmilere, içlerinden kendilerine ayetlerini okuyan, onları temizleyen, onlara kitabı ve hikmeti öğreten bir peygamber gönderendir" (Cuma suresi 2. Ayet)