Anasayfa /  Yaşam

Hayat sevdiklerimizle güzel. En anlamlı bayram mesajları

Onbir ayın sultanı Ramazan ayını geride bıraktık. Milyonlarca mümin bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyor. Bayramda aileler, arkadaşlar, akrabalar biraraya gelecek, küslükler, dargınlıklar unutulacak. Siz de haberimizde yer alan en anlamlı en güzel bayram mesajlarını sevdiklerinize göndererek bayramlarını kutlayabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 03 Haziran 2019 18:46

Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Mübarek bir ayı oruçla, namazla, birlik ve beraberlikle geçirdik. Bayramlarda Allah’ın rahmet ve bereketi bütün müminleri kuşatıyor, dualar kabul ediliyor. Günümüzde teknoloji sayesinde sevdiklerimizle bir araya gelemesek de en anlamlı bayram mesajları ile onları mutlu edebiliyor. İşte en güzel 2019 Ramazan Bayramı mesajları…

2019 RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Ramazan Bayramınız mübarek olsun!

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

Allah’a şükürler olsun Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız kutlu olsun…

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Dualarım sizinle bir daha ki Ramazan Bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile Ramazan Bayramınız hayırlı olsun.

Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan Bayramın mübarek olsun!


Etiketler Bayram Mesajları
Yorumlar