Anasayfa /  Dünya

Havalimanında göğüslerini göstererek mastürbasyon yaptı

Siskaeee takma adıyla modellik yapan kadın, Endonezya'nın Java kentindeki Yogyakarta Uluslararası Havalimanı'nın kalkış terminalinde göğüslerini açıp video çekmesi, ardından da mastürbasyon yapması gerekçe gösterilerek tutuklandı.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2021 00:21

Endonezya'nın Java kentindeki Yogyakarta Uluslararası Havalimanı'nın kalkış terminalinde skandal bir harekete imza atıldı. Siskaeee takma adıyla modellik yapan kadın, havalimanında yolcuların da olduğu sırada üzerini çıkardı ve göğüslerini gösterdi.

DAHA SONRA MASTÜRBASYON YAPTI
Siskaeee, videonun kamuoyuyla paylaşılmayan diğer kısmında ise eteğini kaldırarak mastürbasyon yaptı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından harekete geçen Yogyakarta Bölge Polisi, tren istasyonunda tutukladıkları kadını Yogyakarta Bölge Karakolu'na götürdü.

 "YASALARI İHLALDEN TUTUKLU"
Genç kadının tutuklanmasıyla ilgili konuşan Yogyakarta Bölge Polisi Sözcüsü Yuliyanto, "Tren istasyonunda gözaltına alındı. Ülkedeki cinsel içerikli görüntü yasasını ihlal etmek ve kamuya açık alanda teşhir edici eylem sergilemekle suçlanıyor" ifadelerini kullandı.

18 YIL HAPİS CEZASI TEHLİKESİ
Siskaeee hakkında iki suçlama var. Bunlardan biri Endonezya'da uygulanan "Cinsel İçerikli Film Yasası" ve "Elektronik İşlemler Yasası." Genç model, bu iki suçlamadan dolayı kusurlu bulunursa 18 yıl hapis cezasıyla yargılanacak.

Etiketler Endonezya
Yorumlar