Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Havaalanları HAVAŞ Personel Alımları Yapıyor

Havaalanları HAVAŞ personel alımları yer hizmetleri tarafından yapılan ilanlar ile firma bünyesine en az okur yazar ve ilkokul mezunu personeller alınacak olup başvurular başlamıştır.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2019 19:11

Alımlara başvuracaklar normal olanlarla birlikte engelli istihdamı yapılacaktır.00004966658 İŞKUR ilanları numarası ile 1 kişi Uçak Yükleme işçisi alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması, Antalya ilinde ikamet etmesi, 18 ile 45 yaş aralığında olması gerekmektedir.

T.C. vatandaşı olması, takım çalışmalarına yatkın olması ve 2019 yılı sezonunda dönemsel çalışmayı kabul eden erkek adayların başvurması gerekmektedir. Bu alım için işkur üzerinden son başvuru tarihi 04 Haziran 2019 dur.

Şartları taşıyan adaylar için başvurular işkur hizmet binalarından ve internet üzerinden yapılabilecek olup görüşme yeri Konyaaltı işkurdur.

00004985425 işkur ilan numaralı alım ile Havaş personel alımları 2019 kapsamında 5 kişi engelli personel alımı yapılacaktır.

HAVAŞ Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. bünyesinde beden işçisi olarak alınacak engelli personellerin en az okuryazar olmaması, tercihen Aksu, Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Kemer/Antalya, İbradı, Demre, Serik, Manavgat, Kumluca, Korkuteli, Kaş, Gündoğmuş, Gazipaşa, Finike, Elmalı, Antalya Merkez, Alanya, Akseki ilçelerinde ikamet etmesi gerekmektedir.

Alınacak personeller Antalya Havalimanında bulunan HAVAŞ HAVAALANLARI YER HİZMETLERİ A.Ş. firmasına Engelli Personel kadrosunda çaycı, temizlik görevlisi, valiz düzenleme işçisi pozisyonlarında çalıştırılacaktır.


Yorumlar