Anasayfa /  Hava durumu

Yarın İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? İşte 23 Ekim Salı (yarın) İstanbul hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da yarın parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı bir hava durumu beklendiğini bildirdi. İşte 23 Ekim Çarşamba (yarın) İstanbul hava durumu..

Abone ol
Abone ol 22 Ekim 2018 20:24

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kırklareli, Çanakkale’nin iç kesimleri, Kocaeli, K. Maraş, Hatay ve Sivas çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların K. Maraş, Diyarbakır ve Adıyaman çevreleri ile Ş. Urfa’nın kuzey kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Ülke genelinde hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerde 1 ila 3 derece azalacak. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yarın iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

 Yağışların K. Maraş, Diyarbakır ve Adıyaman çevreleri ile Ş. Urfa’nın kuzey kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İşte 23 Ekim Çarşamba (yarın) İstanbul hava durumu

Marmara Bölgesinde yarın parçalı ve çok bulutlu, yarın Kırklareli'nin kıyı, Çanakkale'nin iç kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin hafif olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yarın İstanbul'da hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da yarın parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı bir hava durumu beklendiğini bildirdi.  İşte 23 Ekim Çarşamba (yarın) İstanbul hava durumu..

ISTANBUL 15°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

Yarın hava nasıl olacak? İşte 23 Ekim Salı (yarın) hava durumu


Yorumlar